top of page

PETRECERI 
ANIVERSARE la bazin!

Happy Swim School organizează cele mai inedite petreceri aniversare la bazin. Distracţia este garantată! 

 

Noi, personal, nu cunoaştem copil care să nu se bucure la vederea la vederea unui bazin plin cu apă, baloane şi jucării! Petrecerea la bazin este ideală deoarece nu trebuie să staţi după copii, să va întrebaţi dacă se simt bine sau nu deoarece au în permanenţă instructori de înot supraveghetori care îi antrenează în diverse jocuri şi provocări acvatice, deci copiii sunt şi în siguranţă şi în afară oricărui pericol de a se plictisi! 

La bazin e simplu, nu trebuie să venim îmbrăcaţi de ocazie! Costum de baie are fiecare, iar căşti de înot şi ochelari dacă nu aveţi - avem noi. La Casa Bunicii Dumbrăvița avem toate materialele ajutătoare necesare iar bazinul va fi decorat de noi, astfel că veţi avea nevoie de un minimum de recuzită. 

Bazinul de la Casa Bunicii este special conceput pentru copii, el are trepte de acces în bazin și o adâncime de 1,5m. Este încălzit la 31-32C, dezinfectat pe bază de sare, cu vestiare încăpătoare și trei dușuri iar pereții sunt de sticlă și petrecerea poate fi urmărită de afară dacă se dorește acest lucru. 

După ce ies din bazin (joaca în apă durează aproximativ 2h), copiii se pot simţi bine în continuare şi pot lua masa la Restaurantul Casa Bunicii unde până atunci, dacă se dorește acest lucru, părinţii i-au aşteptat să termine joacă. Mai multe detalii despre acest aspect și multe altele veți primi solicitând info despre Happy Birthday Pool Party pe email-ul de mai jos => VREAU ȘI EU!

Suntem absolut sigure că atât copii cât şi părinţii vor fi încântaţi de această idee inedită!

bottom of page