top of page
Screenshot 2022-01-20 at 22.18.12.png

ECHIPA 

Echipa Happy Swim School este o echipă fericită!  

 

Surori, prietene, foste colege sau adversare în cariera de înotătoare, ne-a adus laolaltă iubirea pentru copii precum şi aceeaşi viziune şi pasiune în predarea acestui sport minunat. Muncim, ne încurajăm, ne bucurăm împreună şi simţim că acest proiect reprezintă o bucăţică din fiecare!

Avem aceleaşi valori iar în acest proces am realizat cu bucurie că principiile care ne unesc în proiectul Happy Swim School sunt aceleaşi principii care stau la baza prieteniei noastre. Noi nu doar predăm acest sport frumos, ci îl şi practicăm cu regularitate, indiferent dacă o facem pentru distracţie, ca şi mod de a ne menţine în formă sau pentru a concura.

Unii dintre instructorii noştri sunt înotători activi ce ne reprezintă cu succes oraşul sau ţara în cadrul concursurilor naţionale şi internaţionale de înot Master. Suntem adepţii orelor de înot “fără lacrimi”, la care copiii să participe cu plăcere, curiozitate şi cu ambiţia de a-şi depăşi propriile limite! În şcoala de înot Happy Swim School dorim ca pe lângă scopul declarat de a învaţa copiii să înoate, să contribuim la formarea lor ca oameni, să le insuflăm o pasiune pe viaţă şi să promovăm un stil de viaţă activ şi sănătos! 

Screenshot 2022-01-20 at 22.17.19.png

MISIUNE

Combinând tehnica necesară performanţei în înot cu dragostea pentru cei mici am dezvoltat un sistem prietenos de cursuri de iniţiere şi perfecţionare în înot cu scopul de a oferi copiilor bucuria experienţei acvatice şi, cel mai important, abilitatea de a înota corect.

În şcoala de înot Happy Swim School, călătoria este la fel de importantă ca şi destinaţia! Prin crearea unui mediu stimulativ, dorim să dezvoltăm un climat de învăţare care promovează confortul în apă, o tehnică de înot corectă precum şi menţinerea sănătăţii prin sport.

În activitatea noastră ne propunem să legăm prietenii bazate pe afecţiune, încredere şi respect reciproc cu toţi elevii noştri şi să transformăm cursurile de înot în cele mai frumoase momente şi amintiri ale acestora.

După ani de experienţă putem pretinde, în mod justificat, că suntem capabili să învăţăm pe oricine să înoate.

 

Chiar şi cel mai dificil sau speriat elev va învăţa să înoate corect. Dacă aveţi timp - avem răbdarea, interesul, entuziasmul şi metoda!

Screenshot 2022-01-20 at 22.15.58.png

OBIECTIVE

Obiectivul principal al şcolii de înot Happy Swim School este de a învăţa cât mai mulţi copii să iubească, să respecte şi să practice cu plăcere înotul!

În predarea acestui sport dorim să le arătăm tuturor cursanţilor cât de bine se pot simţi făcând mişcare, conducându-i spre un stil de înot elegant bazat pe o tehnică corectă. În urma absolvirii cursului complet, elevul va înota cu lejeritate cele 4 stiluri de înot, cu maximum de eficienţă şi minimum de efort.

  • Formarea priceperilor şi deprinderilor de mişcare

  • Întărirea organismului şi prezervarea sănătăţii copiilor

  • Trezirea interesului pentru sport, joacă şi mişcare în general

  • Insuflarea pasiunii în practicarea înotului

  • Dobândirea unor valori precum curajul şi fair-playul!

bottom of page